Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Lundqvist - 25 juli 2009 20:36

Idag kändes det som stugbytardag här på landet.

Johan med familj beslöt sig för att åka hemåt Väsby. Dom har ett eget litet projekt på hemmaplan. Dom har delat av ett rum så Emil och Elsa ska få var sitt, så nu är det dax för finliret och det kommer att bli kanonfint om jag känner Johan och Susanne rätt.

Vi får väl se när dom kommer hit ut igen.


Johan's bil hade precis tystnat i horisonten när vi hörde en bil som närmade sig. Jag trodde dom hade glömt något men det var fam. Lagerberg som sladdade in på gräsplanen. Dom kommer nog att stanna ett par veckor men David kommer att pendla lite fram och tillbaka när han har sina lediga dagar från jobbet. Trevligt när barnen vill vara på landet. Att det blir så här att det kommer och går tycker jag bara är trevligt.


Annars har dagen gått i lugnets tecken. Har inte gjort något speciellt och det kommer bli en lugn dag även i morgon. Vi väntar lunchbesök från Fam. Funmark vilket ska bli riktigt trevligt.


Finns det något godare än smörstekt abborrfilé som man lägger på en hård macka. Det hårda brödet ska vara brungräddat Vikabröd.

Emil tyckte sin nyfångade abborre smakade mycket bra.


Nu börjar vi bli trötta på kantareller. NOT.

Mormor och Emma tog en liten sväng upp till vårt speciella ställe och hittade en bra skörd. Mums ska det bli. Även de smörsteka på ett Vikabröd.


 Hej då på er go vänner

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards