Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Lundqvist - 23 juli 2009 19:17

Det var kallt i luften idag så vi beslöt oss tidigt för att ta en tripp till Grekland. Det skulle vara varmare där hade dom lovat.

Resan tog bara 20 min så landade vi på Zorbra. Så nära Grekland man kan komma på så kort tid men inte var det varmare där inte.

Dom hade klara problem att placera oss för det var fullbokat sas det. Jag kan lova att det var inte mer än 10 personer på uteserveringen så länge vi satt där.

Nu ska jag inte låta som en tjurgubbe men man blir sån ibland.

Maten var mycket bra, en del käka pizza, andra kött och barnen pannkakor.

Vi hade en trevlig middag och barnen kunde leka mellan tuggorna. Det är klart bra ställe när man har barn med sig.

Efter middagen var jag otroligt sugen på en mjukglass med saltlakrits strössel vid ICA men tro det om ni vill, det var stängt. Fick åka hem och peta i mig en ruta mörk choklad istället :((


Någon grek kanske


En annan grek kanske


Häng i baren


och lite gott att dricka


God mat #1


God mat #2



 Kalinichta




Av Lundqvist - 23 juli 2009 07:24

När vi köpte vårt lilla paradis 2002 så satte jag upp ett litet löfte för mig själv och det löd: "Starta aldrig ett nytt projekt innan du avslutat det tidigare". Ett mycket bra löfte tycker jag men det är dock svårt att hålla och man behöver heller inte gå till överdrift när det gäller löftet.

Jag håller dock fast vid att i sak så är det helt rätt.


Vår förstukvist är inte klar ännu för det återstår det där lilla extra som gör att man är riktigt nöjd. Taktegel, grunden, slutmålning och lite piff.


Så därför ska jag nu smygstarta mitt sommarprojekt 2 innan jag är klar

med projekt 1.


Projekt Nr 2

Källare

Ett projekt som jag tyvärr måste erkänna att jag har startat tidigare med ej slutfört. För ett par år sedan så bytte jag ena sidan av taket så nu är det dax för sida nr 2.

Det skall även bytas dörr, bytas panel, målas och en del cement jobb.

Det största problemet jag har med källaren och som jag inte vet hur jag ska få bukt med är att det trycker upp vatten på golvet när det regnar mycket.

Har funderat en hel del men jag tror det är ett STORT jobb. Funderar lite på om man ska låna Jannes cementbladare och guta ett nytt golv. Mmm, får klura lite på det.




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards