Alla inlägg den 22 september 2009

Av Lundqvist - 22 september 2009 21:29

Dagen har innehållit följande: Chockad, ögonfröjd, ont och överraskande.


Dagen började med att jag blev lite chockad över folks beteende. Gick ner för att äta min frukost i ett rätt så tomt frukostrum. Jag satte mig vid ett fönsterbord med min frulle och DN. Efter ett par minuter kommer en herre fram till mig och säger att han är stamgäst på hotellet och bor där 3 dagar/vecka året om. Oj det var inte dåligt säger jag och ska precis gå tillbaka till min frulle och tidning då han säger följande. " Jag sitter alltid på den platsen som du sitter på så det skulle vara bra om jag får fortsätta med det."

Jag blev direkt irriterad och talade om att det var dax för honom att vidga sina vyer. För idag skulle han inte få sitta på "sin" plats. Han blev tvärilsk och drog iväg och skulle prata med någon sa han. Jag fortsatte att äta min frulle och när jag var klar så reste jag mig därifrån för att åka iväg och jobba. Såg inte till "gubben".

Ursäkta mig men hur j..la insnöad får man vara. Jag led med honom.


Plockade upp en jobbarkompis här i Sundsvall för att åka till Umeå. Det blev en resa som var riktigt vacker. Jag har inte åkt bil denna väg förut och jag hade en riktigt bra guide med mig, som berättade om alla sevärdheter.


    

Vacker soluppgång i Sundsvall


    

Skuleberget. Ett häftigt berg och tydligen så finns det en promenadstig härpå framsidan. Jag säger bara usch.


    

Tyvärr var det riktigt mörkt när vi åkte hem över Högakusten bron. Jag kan dock säga att det var, otroligt vackert, otroligt högt och ni som känner mig så hade jag jävligt ONT hela resan över bron. 



Det är lite roligt att ha med sig kameran på en sån här resa och det är roligt att fota. Idag på resan upp och strax utanför Ö-vik så blev jag riktigt överraskad när jag själv blev fotad och det ska bli kul att se den bilden.

Har aldrig förstått att det finns kameror i dom här stolparna efter vägen och tro mig dom har t.o.m blixt.

Kanske inte lika roligt att se inbetalningskorten som kommer tillsammans med korten.


Umeå var en riktigt fin stad och hösten var där. Nu är jag tillbaka i Sundsvall och sticker till Gävle i morgon bitti.


PS: Jag körde 80km/tim där det var 70km/tim


Ha de vi hörs.




Ovido - Quiz & Flashcards