Alla inlägg den 29 september 2009

Av Lundqvist - 29 september 2009 19:37

Nu börjar jag bli lite trött på att ligga ute på vägarna och bo på hotell. Förra veckan blev det 4 nätter på raken och denna vecka blir det 3 nätter.

En dag i Göteborg: Vaknar redan kl. 05:00 och försöker somna om men icke. Pigg som bara den. Lägger mig och läser till det är dax att stiga upp 6:30. Fixar, donar med mig själv. Går ner och äter frukost och läser tidningen.

Sticker sen iväg till dagens kundmöte och avslutar mötet med en lunch. Kontoret till kl. 18:30. Åker sen till hotellet och tar en promenad på 30 min. Går ner och käkar en inte alltför god middag. 19:30 är jag åter på rummet och vad händer där. Inte ett dugg faktiskt. Surfar, TV, läser, surfar, TV, läser. Knoppar in hyffsat tidigt och sen kan ni börja om att läsa från rad 3 hur övriga dagar löper på. 


Jag har inget emot att resa en del men dom här två veckorna kallar jag för dålig planering. Nästa vecka ser bättre ut. Då blir det flyg till Göteborg på tisdag och hem samma dag. Sköööööönt.


Som ni ser så har jag inte så mycket att skriva om och det är väl för att det inte har hänt något.


Ni får ha en fortsatt bra vecka. En del har ju semester har jag hört och dom har väl inte så bra. Kallt, blåsigt, regn och rusk.

Om det inte händer något riktigt roligt så får ni vänta tills helgen med nästa inlägg.  

Ovido - Quiz & Flashcards