Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Lundqvist - 31 januari 2010 17:24

Kan inte annat än att tycka denna vinter är en av de finaste jag har upplevt på många år. Det är ju så vackert ute så man blir tårögd.


I helgen har vi haft glädjen av att passa Leah. Hon kom till oss tidigt på lördag morgon och stannade över natten. Pappa Daniel var ute på svensexa  och gjorde stan. Vi  har haft en mysig och rolig helg tillsammans.

Bakat bullar, pysslat, lagt pussel, spelat spel och lekt kull.


På eftermiddagen kommer Fam. Lundqvist på besök för att provsmaka bullarna och snacka lite. Leah och Emil lekte på utav tusan. Susanne hade prövat på att köra bil till hennes nya jobb och det hade väl gått "hyfsat" bra. Idag skulle det bli en ny resa. Tro mig Susanne, snart kör du den där resan med förbundna ögon.


När kvällen kom somnade Leah i soffan och jag fick bära in henne i min stora sköna säng. Jag tog en luftmadrass och la mig på golvet. Vad gör man inte för sina små älsklingar.

Eva och jag avslutade kvällen med det sista avsnittet av Robinson och jag kan väl säga att ju fler avsnitt jag såg ju mer pinsamt blev programmet.

Läste idag på AB att dom tydligen hade portat Hans från festen och om han hade kommit dit så skulle någon skalla honom. Låter jävligt vuxet och hur långsint får man vara.

Själv ville jag att Mats skulle vinna.

Som tur är så finns ju Let's dance kvar att irritera sig på.


Idag har vi tagit vara på dagen. Vi gick ut tillsammans med Fam. Lagerberg och åkte lite pulka. Daniel o. Leah var också med. Efter det gick vi hem till oss och tog en fika.

Eva och jag kände att vi inte hade fått nog med luft så vi tog en långpromenad för att sen ha gott samveta att sätta oss och titta på filmen " En sommar med Göran". Den var skitrolig.


Nu är det söndagsmys och en ny spännande vecka framför sig. Nästa helg är det dax för en sväng till landet.

Händer det inget speciellt innan helgen så kommer sidan ligga nere kan jag utlova.

Ja, jag vet att ni har svårt att vara utan mig men man kan inte ha roligt jämt.


Kan ju berätta att styrgruppen har haft möte i veckan och min investeringsansökan på en ny PC behandlades och efter diverse kompletterande uppgifter så fick jag igenom denna investering.

Jag tror att anledningen till att det gick så smidigt med detta beslut var följande.

I förra veckan så köpte Eva ett par nya stövlar och ett par nya skor. Jag tänkte att här har jag min chans så jag sa. " Otroligt bra köp Eva och jag känner att du har gjort ett klipp" Eva blev glad och jag insåg att nu var det räkmacka för min grej.

Jag hoppas att detta enkla tips kan vara till nytta för andra.


    

Morgonen har redan vaknat

Ljuset som jag länge saknat

......

Soluppgång över Bollstanäs

  

Leah jobbar på med klippdockorna.

Jag undrar hur länge jag skulle kunna sitta i denna ställning. Efter 1 min  så hade jag varit sjukskriven en längre tid.

  

Pysseldax.

Leah fixar en liten ask där hon ska förvara sin hårspännen.

  

Visst blev den fin.




Ovido - Quiz & Flashcards