Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Lundqvist - 29 januari 2010 10:08

Man tager vad man haver och då blev det en bild på Fredrik 1 år.

Vad har det nu med saken att göra kan ni ju undra och det kan ju vara lite långsökt men det får ni leva med.

Idag är det 1 år sedan jag startade upp denna fantastiska blogg. Det har under året blivit ett antal inlägg utav, vad jag tycker, ganska trevliga. Jag hoppas det blir fler under 2010.

Jag ber att få tacka alla besökare och jag hoppas ni håller ut och besöker sidan lite då och då.


Jag har haft eller snarare har lite stul med min PC just nu. Den trådlösa kommunikationen har pajat och jag får köra med tråkig sladd. Inte lika kul att vara bunden vid en plats när jag bloggar. Tidigare satt jag gärna i köket alt. v-rummet men nu är jag bunden till ett separat rum. Känns som ett i-landsproblem men ändå.

Till saken hör att jag har aldrig gillat min PC Packard Bell och jag är otroligt nära att åka ner och köpa en ny liten fin PC (typ Anna/David, dock ej rosa) så får PB vandra vidare. Tror det kan finnas hugade spekulanter på den.


Jaja det var ett litet utvik men det har lite att göra med att jag inte är lika sugen på att blogga. Tycker det är mysigt att sitta där i köket med ett litet glas gott så att kreativiteten flödar.


Önskar er en härlig helg i det underbara vinterlandskapet. Vi måste njuta av det här för när som helst kommer slasket och det är inget kul alls.

Njut även av den fina bilden nedan. Redan på den tiden var jag flintis och utan ögonbryn.


     

Ovido - Quiz & Flashcards