Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Lundqvist - 20 augusti 2010 10:31

Första arbetsveckan efter semestern är avklarad och jag måste väl tillstå att det har varit rätt så trögt att komma igång.

Har gjort tappra försök att få tag på folk och boka in tider i kalendern men de flesta vill avvakta lite. Dom har väl inte heller kommit igång riktigt än.

Får väl ta denna första vecka som en inskolningsvecka men från och med måndag får det bli andra bullar.


Som vanligt så längtar vi till landet. Kan förstå att vissa kanske tycker det är konstigt då vi spenderat så mycket av sommaren där men det går inte att förklara på annat sätt än att det är helt underbart att komma dit ut.


Har inget större jobb just nu att ta tag i men en massa smått blir det nog.

Hörde av grannen att det kommit 40mm regn på en natt så det blir väl till att tömma poolen på lite vatten kan jag tänka mig.


Har jobbat lite med att få till ritningen på köket och känner att jag nu är klar. Plocklistan finns utskriven från IKEA så nu är det bara att plocka ihop allt när läget är rätt. Måste få ihop det med ett par hantverkare också vilket inte är det lättaste. El ska fixas och en del nya rördragningar.

Vad enkelt allt skulle vara om man kunde fixa allt själv. Undrar hur världen skulle sett ut då om alla kunde allt själva? Skum tanke.

Har även sonderat marknaden på spis och diskmaskin och kommit fram till att det blir en smaldiskmaskin (45cm) från E-lux och en spis ifrån Elektro-Helios. Det är ju lite av en djungel det här men till slut så tror jag valet är rätt. Har i och för sig inte fått ok från köksgeneralen så risken finns att det blir ett par nya besök i djungelns värld.

Har även beställt ett nytt fönster till vårt sovrum. Jag tog ett obehandlat även denna gång. Eva sa att hon saknade sommarnöjet med att måla och det måste jag lyssna på. Jag tror hon blir jätteglad av att läsa det här.


En annan stor nyhet hände i veckan.

Som ni alla vet så är ju Eva en otroligt stor fan av tekniska prylar och jag skulle kunna kalla henne för prylb.. men det är väl att gå för långt men ändå.

Så det var med glädje jag lämnade öven en Iphone till henne i veckan och det kan  jag lova er att ett större glädjehopp får man nog leta efter. Tror fan det var 2 cm högt.

Jag är i varje fall jätte nöjd och jag vet att Eva inom ett par veckor kommer tycka att Iphone är det bästa telefon och pryl hon haft. Hon har till och med haft telefonen i ON läge.

Vet ni vad som hände igår. Hon uppdaterade FB från sin Iphone. Vad var det jag sa, hon är på G.


Vi hörs i helgen

Ovido - Quiz & Flashcards