Alla inlägg den 30 maj 2010

SOL

Av Lundqvist - 30 maj 2010 19:27

Söndagen var dagen då alla prognoser visade sol på sina kartor och det såg ut att stämma när vi vaknade upp till en klarblå himmel. Ville ut i solen så snart det bara gick. Tänk att det kan vara så skönt med sol och värme.

Ju längre dagen gick ju fler moln tornade upp sig och till slut så började det oxå att regna. Ingen större katastrof ändå för klockan var 16 och det var dax att börja tänka på hemfärd.


Vi hann med det vi ville under dagen. Vi hann t.o.m med att klippa gräset innan vi lämnade härligheten. Det kommer bli spännande att se om det blir det första pooldoppet nästa helg. Tempen visade 15gr.


Så kommer här lite bilder. Hoppas inte ni börjar bli trötta på mina byggbilder redan. Det finns risk för att det blir fler men jag lovar er andra bilder.


      

Det flyter på rätt så bra med bygget tycker jag. Har fått leverans besked på fönstren och det blev den 30 juni. Den som väntar på något gott..........

Det finns en hel del att göra ändå.


T.ex så kan jag ju sätta mig under lönnen och drömma och varför inte njuta av en blommande magnolia. Den är så vacker. Eva fick den av systrarna Funmarks m. respektive på sin 50 årsdag och hon har vårdat den ömt.

      


Nu har vi en ny spännande vecka framför oss. Hoppas den blir bra.

I morgon ska jag ut och äta middag med mina arbetskamrater på Fjäderholmarna. Har aldrig varit där så det ska bli trevligt.


Ha det bra alla.


Ovido - Quiz & Flashcards