Alla inlägg den 23 april 2010

Av Lundqvist - 23 april 2010 08:11

Efter en rätt så tung vecka så bestämde vi oss för att ta fredagen ledig och sticka iväg till landet. Som vanligt så är det telefonmöte även idag men det gör inget.

Vaknade upp i morse till ett vitt landskap. Har ju vid ett flertal tillfällen sagt att man inte ska klaga på vädret men du får det fan i mig vara nog. Jag är så jäkla trött på snö nu så jag kommer att skippa allt is i drinkarna framöver. Det får bli jummen GT i sommar.


Igår torsdag var det en stor dag. Jag var inbjuden till Emmas dagis för att titta på Sanda Ängars Melodifestival. Dom är ju för goa de små. Jag tog ett antal fina bilder som jag mycket gärna skulle vilja lägga ut men jag är inte helt säker på att det är ok att göra det utan att fråga föräldrar och så.

Jag tror dock att jag vågar mig på 3 bilder ändå.


    


       


Dagens eller kvällens andra höjdare skulle ju vara SM-finalen i hockey. DIF hade en betryggande ledning tyckte jag, 0 - 3 gick ju inte att hämta upp trodde jag och inte DIF heller tydligen så dom la av och spela.

Nu blev det torsk med 4 - 3.

Det är lite märkligt det här med mig och hockey. När jag inte tittar på matchen på TV så vinner DIF men så fort jag bestämmer mig för att titta så är det torsk direkt.

Igår sappade jag lite då och då. Satte på matchen och då stod det 0-3 och då tänkte jag att nu är det ju lugnt att titta men icke. Efter ett par minuter så gjorde HV mål.

Så där höll det på hela kvällen tills matchen var slut och HV vann.

Jag ber därför om ursäkt till alla DIF fans: Det är mitt fel att DIF torska. Jag lovar att inte titta på lördag.


Idag på em ska vi ta en tripp till Eva-Britt o. Janne för lite fika. Förhoppningsvis så har all snö smält bort tills dess.


Hoppas ni alla får en bra helg.

Ovido - Quiz & Flashcards