Alla inlägg den 12 april 2010

Av Lundqvist - 12 april 2010 19:07

Som ni förstår så har det varit söndag för oss idag, trodde jag i varje fall- Jag skulle ha ett kort telefonmöte idag som skulle börja klockna 9:30. Det var ju lugnt tänkte jag eftersom det var lite dimmigt på morgonen. När solen kom fram och klockan slog 10:30 så kände jag att det här kommer inte bli ett kort telefonmöte. Mötet var slut 11:45 och det kändes som om hela dagen gick förlorad.


Jag körde gång direkt och borrade upp ett hål i duschen och efter ett par timmar så sitter nu en bra ventil på plats. Ska bli kul att testa till helgen om den har någon effekt.

  


Eva planterade om alla sina Dahlior och jag tror hon blev lite sårad igår när jag skrev om att allt skulle hem och förvandla vår terass till ett växthus. Hon satte ut alla krukorna i det befintliga växthuset på landet. Det ser kanonbra ut.

  


Jag är lite orolig för vår trekammarbrunn. Har märkt den senaste tiden att det  är lite dåligt rinn i avloppet. Gick ut och lyfte på locket till brunnen och såg att den var full till bredden. Ringde och kollade med kommunen om dom verkligen hade tömt. Jodå den 13 novermber hade dom tömt den. Hur vet man det?

Jaja dom hade ändå en god service och ringde tillbaka till mig och sa att det kan ha att göra med det allt smältvatten i år. Marken är full och tar inte emot mer vatten. Dom ville att jag skulle ha lite is i magen och avvakta ett par veckor. Om det inte hade blivit något bättre så blir det att fixa en extra tömning. 1 500 kr blir det.

Jag sätter inte ut någon bild på den fulla brunnen. Jag fotade i och för sig men det blev en jävla skitbild.


Kan även berätta av jag fick en räkning på en icke utförd tömning av trekammarbrunnen på Gotland p.g.a för mycket snö. Hur fan kan man vara så dum så man planerar att tömma mitt i vintern och då på en sommarfastighet. Vad ska vi göra sätta oss på ett flyg och skotta fram brunnen. Tror dom blev överraskade på ön att det kom 1dm snö i år.

Gotlands Kommun kan räkna med att få ett telefonsamtal i morgon. Lyckliga dom.

Är dock inte helt säker på att dom vill kreditera 375kr men det är värt ett försök.


Ha det bra



Ovido - Quiz & Flashcards